Известие

Collapse
No announcement yet.

Свързване ново CD на Алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
    CAN шината не го управлява, само взима сигнал за дисплея на таблото за станцията
    Я, това как съм го пропуснал. Господин техническия инвалид-карък отново се изсра и намаза по главата.
    Я сега пробвай твоя касетофон от 147-цата да го пуснеш в една 156-ца да речем. Без да го "хакваш", за да тръгне.

Казах ти го за 50-ти път - като не знаеш нещо просто си трай бе. Не се пробвай да отгатваш, защото и това не ти се получава въобще.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Нещастен си, наистина. 156 нямат КАН шина

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        МР3, оригиналното свири доста добре. не знам дали не можеш там да си намериш. Тук гледах една такава Bosse
        Става въпрос за 147, специално го уточнявам за техническата тапишонка ВО
        Даде има мр3 ама няма USB ! И да дам на някой една камара пари за нещо дето не знам в какво състояние е.Техника си купувам само нова не разпечатана независимо за какво става въпрос...
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
          Даде има мр3 ама няма USB ! И да дам на някой една камара пари за нещо дето не знам в какво състояние е.Техника си купувам само нова не разпечатана независимо за какво става въпрос...
          Изобщо не го слушай. Щото той хубаво гледа за оригинално Bose ама дали гледа и за оригинални говорители щото те са 2 Ом а не 4 Ом както при теб. Пък и усилвателя трябва че свири тихо без него .....
          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
            Изобщо не го слушай. Щото той хубаво гледа за оригинално Bose ама дали гледа и за оригинални говорители щото те са 2 Ом а не 4 Ом както при теб. Пък и усилвателя трябва че свири тихо без него .....
            Няма никакъв шанс да го послушам при положение ,че вече е сложен нов плеър ! Днес поръчах и адаптерите за говорителите и кабелите с жълтата букса.Относно говорителите още ги мисля кой да са,чета разни ревюта на различните модели
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
            sigpic

Comment

Сложи и един Долби съраунд, ще си номер 1. Не се бъзикам. Винаги съм го мислел, но нямам финансовите възможности за това

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                Няма !Като гледам май всички си джиткат с старото радио и си правят гимнастики с разни AUX входове,камо ли да има и снимки.Този форум не набляга много на снимките което е жалко
                Ок а на мястото на оригиналните пищялки кои на HERTZ би станали без да се преработва нищо
                P.S
                То е ясно ще бъдат или (Hertz DSK 165.3 - двулентови няма за какво да се гледа място за пищялки ) или отделно бас и пищялки(високи)..така,че ценовите граници са ясни 150€ .Просто не виждам смисъл да се набутват повече пари..след като съм започнал да се оглеждам за една Giulietta di seconda mano но това е друга тема и за друго място
                Обещаните снимки
                Attached Files
                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                X